Știm că sunt șanse mari să fii acasă, ca tot mai mulți dintre noi, de altfel. Iar când stai acasă, începi să observi din nou micile lucruri pe care doreai de mult să le înlocuiești.

Lunahome.ro îți pune acum la dispoziție un magazin Home&Deco cu prețuri surprinzătoare. Avem multe produse din colecții cu design modern, dar și piese clasice, pe care le poți asorta cu ușurință la elementele deja prezente in casa ta.

Fie că este vorba de mobila sau decoratiuni, ai încredere că la Luna Home vei găsi ceea ce cauți. În plus, gama de accesorii pentru baie și casă va completa cu succes micul proiect de renovare pe care l-ai început.

De ce să ne alegi?

Pentru ca am dus conceptul de OUTLET la un nou nivel. Ai acum acces la produse de calitate, semnate de branduri celebre, la prețuri cu adevărat prietenoase cu bugetul tău.

Luna Home îți vine in ajutor și atunci când vrei sa faci un cadou. Prietenii care s-au mutat într-o casă nouă vor fi foarte încântați să primească de la tine obiecte de decor speciale, pe care nu le vor găsi in toate locuințele pe care le vizitează. Asta, pentru ca la noi stocurile de produse sunt reduse, vin din Germania, Olanda, Irlanda, Ungaria si Belgia, deci sunt șanse mici sa găsiți aceleași obiecte in magazinele consacrate din tara noastră.

Oferta promotionala

Pentru că ne place să iți fim aproape, echipa Lunahome.ro a lansat de curând aplicația de cumpărături pe care o poți găsi și descărca din Appstore și Googleplay.

Caută în aplicație sau pe site-ul nostru produsele cu eticheta PRET OUTLET ca să te bucuri de o experiență de shopping așa cum toate ar trebui sa fie!

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să legam împreună o prietenie, pentru că asta sunteți cu toții pentru noi:

Prietenii Luna Home!