luna home

merită să ai răbdare

Atunci când ne amenajăm locuința vrem ca lucrurile să se desfășoare cât mai repede și tindem să facem unele compromisuri când vine vorba de calitatea produselor alese. Știm cât de lung și costisitor este întregul procesul de a obține căminul perfect, de aceea răbdarea este, de cele mai multe ori, la limite. Ceea ce nu trebuie să uităm nicio clipă pe parcursul acestei călătorii este că timpul în care ne vom bucura de rezultatele muncii noastre este mult mai mare, de aceea merită să ne străduim să oferim o atenție deosebită anumitor detalii chiar acum.

1. Canapeaua

Dacă și ție îți face plăcere să petreci timpul liber împreună cu cei dragi la un film, la o simplă poveste de seară sau alte activități de interior, probabil că deja știi cât de important este confortul canapelei din zona de zi. Așadar, când vine vorba de colțarul sau canapeaua din living încearcă să nu faci compromisuri.

2. Scaunele de dining

Mesele în familie sunt momente care merită puse în cufărul cu amintiri prețioase. Pentru a transforma aceste clipe în momente de neuitat ai grijă să oferi confortul maxim cu ajutorul unor scaune potrivite, alese cu grijă și cu atenție, în funcție de propriile nevoi.

3. Fotoliu de Lectură

Oricât de mult îți place să fii înconjurat de oameni nu uita că trebuie să ai și timp dedicat numai ție. O carte bună, o cafea delicioasă sau un ceai aromat, muzica preferată și, să nu uităm, un fotoliu cât se poate de relaxant. 

4. Patul și salteaua

Un somn odihnitor este tot ceea ce contează. Nu uita cât de importante sunt patul și salteaua pentru sănătatea ta. Fii atent la nevoile corpului tău și alege cu grijă mobilierul potrivit.

Contactează-ne 

contact@lunahome.ro

+40770768968