Imaginează-ți o zi cu cer de plumb care revarsă stropi mari de ploaie. Toate lămpile sunt aprinse și chiar și o lumânare și încă nu este seară. Gândește-te acum cât de importantă este iluminarea decentă biroului, acum când lucrezi atât de des de acasă. O lampă de birou minimalistă de bună calitate va crea scena perfectă pentru lucru, ajutându-te să te concentrezi pe taskurile pe care le ai de îndeplinit. Și o lumină strălucitoare și focusată te poate ajuta să rămâi atent, chiar și atunci când oboseala de la ora 3 amenință să coboare asupra ta.

În curând, vom exemplifica cele mai bune birouri pentru spațiul de lucru de acasă și cele mai elegante scaune de birou, dar astăzi este rândul iluminării. Am adunat 10 dintre cele mai bune lămpi de birou minimaliste pentru a te ajuta să aduci un element de funcționalitate simplă la spațiul tău de lucru de acasă, indiferent dacă este la masa de luat cina sau la biroul din dormitorul de rezervă.

https://lunahome.ro/collections/veioze-a/veioze
  1. Veioză Sompex Weed, cu un design modern îndrăzneț, include LED-uri cu economisire de energie, integrate.
  2. Veioză LED Hue, joacî+ă-te cu lumina și alege dintre 16 milioane de culori în aplicația Hue – pentru a se potrivi cu starea ta de spirit
  3. Veioza Thornford, Lampa de masă din seria »THORNFORD«, produsă din oțel într-un aspect vintage, combină funcția și designul. Datorită funcției practice de reglare, lampa oferă o iluminare optimă și creează o atmosferă confortabilă.
  4. Veioză LED Kilja, veioză de birou cu conexiune USB cu funcție de încărcare, funcție de memorie și mai multe niveluri de luminozitate
  1. Veioză Siv, Marmura a fost un material natural popular de secole, prezentând întotdeauna culori, modele și structuri unice. Veioza Siv funcționează cel mai bine cu becuri cu filament sau cu globuri mari.
  2. Veioză Nordlux Masson, Mason are un comutator de pornire / oprire pe carcasă și are o priză de alimentare, prin care este posibilă și o montare convențională pe perete fără cablu de priză.
  3. Veioză BKLicht, combină practic iluminatul, ceasul, data, ceasul cu alarmă (inclusiv amânarea), cronometrul, calendarul, termometrul și memento-urile
  4. Veioză Pasteri, o lampă de masă elegantă din metal cu abajur textil, într-o formă și un aspect atemporal. Becuri adecvate 1 x E27, max.60 wați (neincluse în livrare)
  1. Veioză BKLicht LED, Această lampă de masă albă, de înaltă calitate, realizată din metal, este potrivită pentru fiecare casă datorită designului său clasic. 
  2. Veioză LED cu port USB, Faceți upgrade la locul de muncă! Această veioză de masă cu funcție tactilă este ideală ca lampă de noptieră sau ca lampă de birou.