Toamna e mai frumoasă împreună cu LunaHome

Pe lângă frumusețea ei, toamna vine și cu multe schimbări la care trebuie să ne adaptăm fiecare cum putem mai bine. Natura se transformă într-un spectacol de culori, garderoba trebuie adaptată noilor temperaturi, iar starea de melancolie se cere alinată de un cămin mai călduros și mai prietenos.

În cele ce urmează avem pentru tine 3 idei de amenajare cu ajutorul cărora vei putea avea o casă mai cozy și un decor potrivit pentru acest sezon.

 

 Covoarele pufoase și blănițele în culorile toamnei sunt elementele de la care putem porni atunci când decorăm casa pentru sezonul rece. Alege pentru pardoseală un covor moale și pufos, cu un desing pe gustul tău. Nu uita că poți să te joci și cu nuanțe de culori îndrăznețe care vor oferi un plus de veselie casei. 

 

 

 Luminează-ți casa cu ajutorul corpurilor de iluminat. Alege o veioză, un lampadar sau o lustră deosebită cu ajutorul căreia să luminezi strategic anumite spații din casa ta. Vei fi surprins să vezi cât de mult poate schimba atmosfera o sursă de lumină artificială suplimentară.

 

 

Apelează la pernuțe decorative și pături pufoase pentru a completa canapeaua, fotoliile și patul. Schimbarea huselor în cazul pernuțelor decorative este unul dintre cele mai accesibile trucuri pentru a personaliza locuința în fiecare sezon.

 

 

Contact@lunahome.ro