Magazinul Luna Home s-a născut în anul 2017 din dorința de a le oferi vizitatorilor magazinului nostru produse de decor realizate la cele mai înalte standarde de calitate, la prețuri accesibile. 

Experiența acumulată ne-a dat curajul de a ne extinde la nivel național, iar în anul 2019 a luat naștere magazinul virtual www.lunahome.ro astfel, clienții din orice oraș al României au acum acces la produsele noastre.

La Luna Home vei găsi o gama larga de piese de mobilier, decorațiuni, covoare, corpuri de iluminat, articole pentru casă sau pentru cei mici.

Avem în acest moment, peste 14000 de comenzi prelucrate cu succes, colete livrate în toate județele țării și clienți care ne sunt dragi.

Pentru că ne place să îți fim aproape, echipa Lunahome.ro a lansat la începutul anului 2021 aplicația de cumpărături pe care o poți găsi și descărca din Appstore și Googleplay.

Caută în aplicație sau pe site-ul nostru produsele cu eticheta PRET OUTLET ca să te bucuri de o experiență de shopping așa cum toate ar trebui să fie!

Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să legăm împreună o prietenie, pentru că asta sunteți cu toții pentru noi: Prietenii Luna Home!