Micile detalii fac diferența

Magazin online

Dacă ești nevoit să lucrezi de acasă, atunci știi cât este de important să ai un loc dedicat muncii. Un birou practic, comod și cu spații de depozitare în funcție de propriile nevoi poate face minuni în ceea ce privește starea de spirit și eficiența din timpul programului de lucru.

Am selectat pentru tine 5 modele de birouri care pot să îți facă locuința mai frumoasă și munca mult mai plăcută și confortabilă.

Birou Monaco, lățime 150 cm

Biroul Monaco din lemn masiv este dedicat persoanelor care își doresc un mobilier minimalist, dar cu spații de depozitare generoase. Are un blat confortabil care oferă suficient spațiu pentru a desfășura activități de birou și numeroase compartimente în care vă puteți ordona toate obiectele de care aveți nevoie.

Birou Softline retro

Biroul în stil retro de la Softline este creat special pentru persoanele care au nevoie de un spațiu minimalist care să le inspire. Cele 2 sertare pentru depozitare sunt suficiente pentru a ține la îndemână cele mai importante ustensile. Totodată, cromatica acestui birou este extrem de caldă și plăcută, se portivește cu o mulțime de stiluri și concepte de amenajare.

Birou Forest, stejar masiv

Dacă ai nevoie de un birou pentru un spațiu mic și îngust, acesta este cu siguranță o soluție excelentă. Vine cu un design simplu, 2 compartimente deschise pentru depozitare și o culoare plăcută de lemn de stejar. De asemenea, materialul din care este realizat garantează rezistența în timp și calitatea deosebită a produslui

Birou gaming TEZAUR 5B, FORTE

Dacă munca de la birou este ceva mai complexă și necesită un spațiu generos pentru a te desfășura poți apela la biroul TEZAUR de la FORTE. Fie că e vorba de un computer care ocupă mai mult spațiu, fie că ai nevoie să lucrez cu mai multe monitoare în același timp, acest birou are un design foarte bine gândit și va satisface toate nevoile tale.

Comodă multifuncțională LEN, albă

De cele mai multe ori este foarte greu să găsești locul necesar penrtu a crea un spațiu de lucru chiar la tine acasă, de aceea comoda multifuncțională LEN vine în ajutorul tău. Această piesă de mobilier poate fi poziționată în locul unei comode clasice, iar atunci când ai nevoie să lucrezi la laptop doar deschizi spațiul special creat. Atât de simplu.